MASKE ĆE BITI SVAKODNEVNICA Ana Mihajlovski uputila JAKU poruku Ovo bi trebalo da je vreme empatije...

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jul.2020, 12:55

MASKE ĆE BITI SVAKODNEVNICA Ana Mihajlovski uputila JAKU poruku "Ovo bi trebalo da je vreme empatije..."

"Vodite računa gde ćete usmeriti svoje nezadovoljstvo..."

- Skinula sam fotografiju sina sa maskom na licu dok gura kolica iz prodavnice, zbog komentara koji govori o bezbednosti, pa da bismo izbegli drugi sličan, hajde da objektivno pogledamo situaciju... Ovo nažalost nije nešto što će proći preko noći, ovo su okolnosti sa kojima ćemo morati da naučimo da živimo bar u narednim mesecima i to u najboljem slučaju. Nakon višemesečnih izolacija, vreme je da počnemo da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prihvatamo činjenicu da će mere nošenja maski i dezinfekcionih sredstava, postati naša svakodnevica. To nije jednostavno, ali potpuna izolacija dece, a i odraslih, na tako dug period ili svako izopštavanje iz "normalnih tokova života, nije nešto što je održivo na duži vremenski period, zato se ja lično trudim da uz sve higijenske mere pokušam da zaštitim svoju decu od stresa koji ova situacija prouzrokuje - napisala je Ana i dodala:

A post shared by Mihajlovski Ana (@an_amihajlovski) on Dec 26, 2019 at 6:06am PST

- Ovo nije vreme da se brecate na ljude ili šaljete negativne komentare preko društvenih mreža.  Ovo je vreme kada svi treba da brinemo pre svega o sopstvenoj bezbednosti, samim tim i bezbednosti naših porodica i naših bližnjih. Ovo bi trebalo da je vreme empatije i razumevanja, zato dobro vodite računa gde ćete usmeriti svoju energiju, a naročito gde bi trebalo da usmerite svoje nezadovoljstvo čitavom situacijom koju imamo ovde danas. Puno pozdrava i čuvajte se - napisala je Ana.

ISPOVEST ZVEZDE "SREĆNIH LJUDI": Nude mi 50 evra za uloge, nisam zaslužila da me tako VREĐAJU (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.