MARŠ BRE, IDI ISECI SE, DŽUKELO! Po podu razbacane stvari, neviđeni HAOS - zadrugarka PRETI da će NAUDITI sebi

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Maj.2023, 10:20

"MARŠ BRE, IDI ISECI SE, DŽUKELO!" Po podu razbacane stvari, neviđeni HAOS - zadrugarka PRETI da će NAUDITI sebi

Orila se čitava spavaća soba!

Marko Petrušević Petrući i Anastasija Stojanović Palčica sukobili su se na najbrutalniji način u spavaćoj sobi tokom noći i tom prilikom usled cike i vriske probudili sve cimere.

Palčica nije mogla da podnese činjenicu da je Petrući odlučio da spava pored nekog drugog osmi nje, te je iz sveg glasa počela da urla na njega i baca mu posteljinu po podu sobe.

- Ma ne možeš ti meni sada da teraš inat, pa ne >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << može! Ma nećeš spavati sada, e nećeš! - vrištala je Palčica.

- Marš bre tamo, džukelo jedna, teraj se bre! Vodite je odavde, ili meni otvorite kapiju - odbrusio je Petrući, izrevoltiran postupcima zadrugarke, koja mu je bacala jorgan.

- Je l' možeš da budeš čovek, da me ispoštuješ, jer ja ću da uradim sebi najgore nešto, da napravim sebi zlo i da odem odavde - kroz plač je govorila palčica.

- Ma idi seci se, baš me briga! - dreknuo je Marko Petrušević.

Detaljnije pogledajte u narednom video zapisu, klikom na OVAJ LINK

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.