MARKOVIĆEVA ĆE BANKROTIRATI, MAJA SPREMA TUŽBU: Evo koliko će para uzeti od Zorice

Izvor: Kurir, 31.Okt.2015, 12:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MARKOVIĆEVA ĆE BANKROTIRATI, MAJA SPREMA TUŽBU: Evo koliko će para uzeti od Zorice

Samo mi je satisfakcija da začepim usta kakva sam majka, a ne novac, rekla je pevačica.

Maja Nikolić je poželela da joj na Farmu dovedu sina Lazara kako bi svima začepila usta kakva je ona majka. Pevačica je pričala i da će prodići tužnu protiv mnogih i da će od toga da zaradi dodatne pare, najmanje još 20.000 evra.

"Od Zorice milion i po i dva, ali mi novac  nije satisfakcija. Samo mi je satisfakcija da im začepim usta kakva sam majka. Imam snimke, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << imam sve. A Zorica, koja je svog sina na svadbi bila samo sat vremena, da  govori kakva sam ja majka. Nepravda je, zapušio bi im moj Lazar usta", pričala je Maja Nikolić.

Podesetimo, Zorica Marković je nekoliko puta pokušala da se fizičku obračuna sa Majom Nikolić i tom su mnogo puta sprečili da ne padne krv. Jedna drugu od početka rijalitija ne podnose i upućene su teške reči i optužbe, a po svemu sudeći Maja je već pokrenula krivičnu prijavu protiv Markovićeve.

Autor: EPK

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.