MARKO UDARIO JAKO - RAZBIO JE O STO: Luna progovorila o navodnoj tuči s Miljkovićem! Otišli smo...

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Okt.2019, 00:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MARKO UDARIO JAKO - RAZBIO JE O STO: Luna progovorila o navodnoj tuči s Miljkovićem! "Otišli smo..."

Sve do ponoći je situacija između njih bila dobra - veselili su i đuskali, a onda je, navodno, došlo do frke.

Luna Đogani i Marko Miljković žestoko su se posvađali prethodne noći, u punom klubu gde su prisustvovali proslavi "Alo" novina.

Kako priča izvor "Telegrafa", sve je među njima bilo u redu do ponoći, da bi kasnije odjednom počela frka u separeu.

Q&K 👩‍❤️‍👨👫❤️ #luna #lunadjo #luncidjo #lunadjogani #vacation #lunaimarko
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
A post shared by LUNA DJO - Fan Page (@lunadjo.rules) on Aug 6, 2019 at 3:20am PDT

- Luna i Marko su došli raspoloženi, držeći se za ruke i u separeu su bili baš veseli. Stajali su sa Pavlom Jovanovićem, pili cu, đuskali... Ništa nije ukazivalo na to da će doći do frke - kaže izvor za Telegraf.

- Odjednom je počela dreka! Oni su ušli u raspravu, svađali se, ona je pokušavala nešto da mu objasni, ali strasti se nisu smirivale. Izleteli su napolje, pa se vratili. On je čašom tako jako udario o sto, da se razbila. Svi u separeu su pokušavali da smire situaciju. Luna je htela da ide kući, koliko smo uspeli da vidimo. Baš je bilo napeto - objašnjava izvor za Telegraf JETSET.

PRVO SU BILI U EGIPTU, A SADA JE RED NA... Evo u koji evropski grad putuju Luna i Marko! (FOTO) #Egipat #EvropskiGrad #LunaIMarko #PARIZ #Putovanje #PRessSerbia Zaljubljeni par rešio je da otputuje na destinaciju koju mnogi obožavaju. Luna Đogani i Marko Miljković letos su otišli na prvo zajedničko putovanje, a u pitanju je bilo letovanje u Egiptu. Ipak, izgleda da su se za novo zajedničko putovanje odlučili za romantičnu evropsku prestonicu. [embed]https://www.instagram.com/p/B3hMmisJEb1/[/embed] To je Pariz, koji je jedno od omiljenih odredišta zaljubljenih parova. Luna je najavila ovo putovanje na Instagramu, i to tako što je okačila fotografiju Pariza i tagovala Marka, te nema sumnje da će se njih dvoje uskoro uputiti u glavni grad Francuske. - Još malo... - napisala je Luna. Foto: Instagram Izvor: PRessSerbia/Mediji Kompletan tekst na našem sajtu https://www.pressserbia.com/prvo-su-bili-u-egiptu-sada-je-red-na-evo-u-koji-evropski-grad-putuju-luna-marko-foto/

A post shared by PRess Serbia (@pressserbia) on Oct 15, 2019 at 3:50am PDT

Razlog zbog kog je naprasno došlo do svađe još uvek nije poznat, a Luna je, na poruku sa pitanjem da prokomentariše svađu, odgovorila:

- Da se nismo i mi tukli? Stvarno nismo, otišli smo ranije - napisala je.

Ipak, brojni gosti, posvedočili su neprijatnoj situaciji.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.