MARKO PRISTAO DA S LUNOM ODE IZ ZADRUGE NA SNIMANJE: Prihvatila OVE uslove i kaže da je BOLESNICA

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Feb.2019, 23:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MARKO PRISTAO DA S LUNOM ODE IZ ZADRUGE NA SNIMANJE: Prihvatila OVE uslove i kaže da je BOLESNICA

Šou program...

Veliki šef je saopštio ove večeri da tri para iz rijalitija "Zadruga 2" napuste na kratko imanje ne bi li otišli na snimanje emisije "Amidži šou". Među njima su i Luna Đogani i Marko Miljković koji su se posvađali, te je kompletno snimanje dovedeno u pitanje.

Marko je naknadno tražio da ne ide u emisiju jer je bolestan - i da ima temperaturu. A Luna je kukala kako ide kog Ognjena kao neka "bolesnica" - u prvoj sezoni sa Slobom, a sad sa Markom.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
- Osećam se kao bolesnica neka, kao neki retard - oštra je bila Luna prema sebi.

Na kraju, Marko je ipak pristao da ide, ali je postavio jedan uslov - da se z*zaju i da im bude lepo. Luna je to privatila, ali nije bila preterano vedra.

Pogledajte i te scene:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

POTRES U AMIDŽI ŠOU: David PRVI put video Aleks nakon diskvalifikacije iz Zadruge! A Ana pored... (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Feb.2019, 01:25

Da li mu je svejedno...Ljubavni parovi rijalitija "Zadruga 2" napustili su večeras na kratko imanje u Šimanovcima ne bi li otišli na snimanje emisije "Amidži šou". Gosti su bili Ana Korać i David Dragojević, Luna Đogani i Marko Miljković i Sanja Stanković i Jovana Tomić Matora...Pravi potres...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.