MARKO POPIO, PA BIO NEZGODAN a onda se obrušio na jadnu Lunu: Porodica uznemirena - alkohol URADIO svoje

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Feb.2019, 09:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MARKO POPIO, PA BIO NEZGODAN a onda se obrušio na jadnu Lunu: Porodica uznemirena - alkohol URADIO svoje

Šokiran!

Luna Đogani i Marko Miljković stavili su tačku na svoju dvonedeljnu vezu. Nakon svađe koja je izbila pre dve noći, kada je Miljković blogerku najstrašnije izvređao poručivši joj da je majmunica i da puši ku*ac, Lunin otac Gagi Đogani ostao je u šoku. Poznati denser smatra da oni, ukoliko se ovako nešto ponovi, nemaju šta da traže više zajedno, a pronašao je i razlog Markovog nedžentlmenskog ponašanja.

Pogledajte rezultate

- >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Jasno mi je da se sve desilo zbog kocke i alkohola. Ne znam da li se Marko kocka napolju, ali to što je izgubio novac sigurno je uticalo na njegovo ponašanje prema Luni, ali i alkohol. On je malo nezgodan kad popije i dobro je što se izvinio Luni. Ako bi se ovakve situacije nastavile, ne bi trebalo da se pomire, po mom mišljenju. On se dosad dobro pokazao, ali definitivno se s devojkom tako ne razgovara - ogorčeno je poručio Gagi i priznao da mu nije lako da gleda ovakve scene.

A post shared by Luna&Marko❤️ (@markolunaofficial) on Jan 30, 2019 at 5:18am PST

- Kad gledam takve momente u kojima je Luna, budem pod tenzijom. S njene strane je sve bilo OK u noći kad su se posvađali, dobro je odreagovala, ali sve to s Markove strane je bilo nepotrebno - kategoričan je Đogani.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.