MARKO OSMAKČIĆ IZMEĐU DVE VATRE PROGOVORIO O ULASKU U ZADRUGU 6 Produkcija je mnogo kivna na mene

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Avg.2022, 16:53

MARKO OSMAKČIĆ "IZMEĐU DVE VATRE" PROGOVORIO O ULASKU U ZADRUGU 6 "Produkcija je mnogo kivna na mene"

Svake srede u 20h! Emisija "Između dve vatre" U vikend specijalima vas očekuju SUPERFINALISTI!

Kontroverzni učesnik pete sezone rijalitija "Zadruga" koji je šokirao region kada je njegov otac "lažirao svoju smrt", kako bi mu sin izašao iz rijalitija, Marko Osmakčić gostovao je u specijalnom izdanju emisije "Između dve vatre", autorki i voditeljki Nevene i Miljane Arsić u video produkciji portala Srbijadanas.com.

Podsetimo, naše >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << čitaoce i gledaoce u narednom periodu osim emisija u redovnom terminu od 20h, očekuju i specijalna vikend izdanja emisije u kojima će te imati prilike da vidite gostovanja svih vaših favorita, ponajviše finalista i superfinalista pete sezone rijalitija "Zadruga".

Marko je u emisiji otkrio celu proceduru odlaska iz rijalitija, detalje razgovora sa produkcijom, kao i filmski beg iz "Zadruge" zbog navodne smrti oca koji ga je čekao na granici.

Između stalog, Osmakčić je otkrio da li su istinita govorkanja da ulazi u šestu sezonu "Zadruge", ali je govorio i o odnosu sa Viktorijom Mitrović i agresivnom ponašanju koje su svi usudili.

Celu emisiju pogledajte u videu ispod ovog teksta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.