MARKO MILJKOVIĆ RAZNEŽIO SVE: Otkrio kako se Luna i Lana osećaju, pa najavio proširenje porodice

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Okt.2023, 11:58

MARKO MILJKOVIĆ RAZNEŽIO SVE: Otkrio kako se Luna i Lana osećaju, pa najavio proširenje porodice

Prva izjava za medije.

Marko Miljković odlučio je da da prvu zvaničnu dužu izjavu povodom rođenja njegove druge ćerke Lane. Očekivano, Luna Đogani nije mogla da se pojavi na konferenciji jer se odmara nakon popođaja. Na mestu se našla i ekipa portala Srbija Danas koja je porazgovala sa srećnim ocem.

Marko nije mogao da sakrije sreću jer je po drugi put postao otac, te je sve informacije iznosio sa širokim osmehom.

Marko je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << otkrio da je naprosto zaljubljen u novu prinovu u svome domu. On obožava Miju, ali je istom snagom odmah zavoleo i Lanu.

Oboje su fino spavali prvi dan nakon dolaska bebe u stan. On je bio veoma umoran, a Luna je ustajala kako bi povremeno oblilazila bebu tokom noći.

Miljković je istakao da se trudi već da ljubav prema muzici prenese svojim naslednicama. Ako budu želele da se bave muzikom kao Lunini roditelji i Luna, pa i on pošto je dugo bio di-džej, on će ih rado u tome podržati.

Na pitanje da li on i Luna planiraju da prestignu Mirku Vasiljevića i Vujadina Savića po broju dece, Miljković je sa osmehom rekao da ne želi da ga niko shbvati pogrešno, ali da je dvoje dece samo razmnožavanje i da je prava porodica tek troje ili četvoro dece.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.