Izvor: Scandal.rs, 30.Apr.2019, 21:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MARKO MILJKOVIĆ POSLE LUNINOG NERVNOG SLOMA PRETIO MAJI

U Beloj kući bilo je veoma burno tokom noći, a dogodila se i žestoka svađa između Marka Miljkovića i Maje Marinković. Mina Vrbaški potvrdila je da je Marko krišom gledao Maju, što se njemu nije svidelo. Nakon što je Luna Đogani, Markova bivša devojka, doživela nervni slom, on je odlučio da kaže Maji sve što The post MARKO MILJKOVIĆ POSLE LUNINOG NERVNOG SLOMA PRETIO MAJI appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

PROKLETSTVO! Mrtva sam, uništili ste me! Ovo je PSIHIČKI RASPAD Lune Đogani! Dozivala NJU, URLALA! (VIDEO)

Izvor: Scandal.rs, 30.Apr.2019

Luna Đogani sinoć je napustila belu kuću kada je tema bilo navodno muvanje između Marka Miljkovića i Maje Marinković. Ona je potom priredila novu dramatičnu scenu u pabu gde je plakala i histerisala. Miljana Kulić je krenula za njom i pokušala je da je smiri, ali blogerki nije prijalo njeno...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.