MARKO MILJKOVIĆ NA SVETOM SRPSKOM MESTU: Ekskluzivne fotografije sa hodočašća - Spavam nadomak Hilandara

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jul.2023, 16:47

MARKO MILJKOVIĆ NA SVETOM SRPSKOM MESTU: Ekskluzivne fotografije sa hodočašća - Spavam nadomak Hilandara

Konačno je uspeo ono što je dugo želeo!

Marko Miljković rešio je da najvreliji period godine iskoristi za kratak beg iz Srbije, a putovanje na koje je krenuo obećava na samom početku.

Marko je odlučio da poseti jednu od najvećih pravoslavnih svetinja, manastir Hilandar, a na Svetu goru je krenuo u društvu svog oca Dobrivoja i venčanog kuma Save Radović.

Opšte je poznato da je Hilandar isključivo muški manastir, te da ženama >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dolazak nikako nije dozvoljen, pa za one koji se možda pitaju zbog čega supruga Luna Đogani i ćerkica Mia nisu sa njim, ovo je dovoljno dobar odgovor.

Pored toga, Luna je ušla u sedmi mesec trudnoće, te odmara u udobnosti svog doma, okružena porodicom i prijateljima.

Marko, Dobrivoje, ili kako od milošte zovu "Biba" i Sava na Svetu goru su stigli juče, a prvo su obišli ruski manastir "Pantelejmon".

Kako nam je Miljković objasnio, ovo zanimljivo putovanje će trajati nekoliko dana, a u planu im je bilo da prespavaju u Hilandaru, ali to nažalost nije bilo moguće.

- Želeli smo jednu noć da prespavamo u Hilandaru, kako bi ova avantura bila upotpunjena, međutim, kada smo još iz Beograda gledali kako možemo da rezervišemo prenoćište, ništa nije bilo slobodno do kraja godine! Zbog toga smo odlučili da spavamo u drugom manastiru, lociranom na svega nekoliko stotina metara od čuvenog Hilandara - kaže Marko za portal Srbija Danas.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Ovi poznati muškarci iz Srbije bili su na Svetoj gori, a ovaj glumac je rešio da se ZAMONAŠI!

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jul.2023

"Svako ko ostane duže od par dana, po povratku kući ima neku vrstu "sudara" sa svakodnevnim životom.."..Sveta gora važan je centar pravoslavnog monaškog života. Na ovom mestu nalazi se 20 manastira, a veliki broj Srba rado odlazi u manastir Hilandar, koji se nalazi u severnom delu Svete gore,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.