MARKO I LUNA, PRECRTANI! Sad kad su opet zajedno, Anabela im je NAJVEĆI NEPRIJATELJ! Mučenica! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Maj.2020, 07:53

MARKO I LUNA, PRECRTANI! Sad kad su opet zajedno, Anabela im je NAJVEĆI NEPRIJATELJ! Mučenica! (VIDEO)

Rat se nastavlja.

Luna Đogani i Marko Miljković su se pomirili, a to će sigurno najteže pasti Anabeli Atijas, Luninoj majci.

Čak i pre nego što se pomirenje dogodilo, Anabela je predosetila da će se to desiti. U sobi za izolaciju sa drugim nominovani zadrugarom Mlađanom Jovanovićem komentarisala celu situaciju, ali i svoj odnos sa ćerkom.

- Opet je počela da me vređa, kad je rekla: "Nisi ti takva kakvom se predstavljaš", ona će na mene... Pa, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da sam najgora. A, definitivno ću da ih stavim... Ne postoje! Sram je bilo, sram je bilo, gde će im duša? Oni će da se pomire. Trebaju njemu te zajedničke grupe. Eno ih već u pabu, skoro pomireni - rekla je Anabela i dodala:

- Mene više boli uvo za to! Devojka mene naziva lažovom, ne može da podnese istinu. Kaže da mi je zamerala što sam je terala iz kuće... To govoriš na televiziji, kako sam ja bila gruba prema njoj. Sram je bilo! Kaže "I te kako smo se mi svađale", zamisli ti... Sramota! - pričala je Anabela.

- Jao, šta sam doživela... Mučenice! Muko, mučena! - rekla je Anabela.

BUJNE GRUDI U PRVOM PLANU! Ceca se opustila kraj bazena, VRELIM snimkom raspametila muškarce! (FOTO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.