Izvor: Scandal.rs, 28.Maj.2019, 15:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MARKO I LUNA OPET RASKINULI! Rekao joj je da je GLUPAČA, a onda je opet krenuo HAOS

Luna Đogani i Marko Miljković su se tokom emisije „Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem“ žestoko posvađali i to zbog toga što je Miljković optužen da neretko Lunu ponižava i da je ona u svakoj priči negativac. U jednom trenutku je Đoganijeva rekla svom dečku da ućuti što je njega povredilo, pa su ušli u još The post MARKO I LUNA OPET RASKINULI! Rekao joj je da je GLUPAČA, a onda je opet krenuo HAOS appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

LUNA HITNO ZAVRŠILA U BOLNICI: Đoganijeva pomešala alkohol i antidepresive, pa govorila da će UMRETI!

Izvor: Scandal.rs, 28.Maj.2019

Luna Đogani prošle nedelje opet je završila u žiži javnosti zbog toga što je nasrnula na dečka Marka Miljkovića, kog je napala smatrajući da mu je pred kamerama sve preče od nje. Ona je agresijom i paničnim postupcima široke narodne mase podsetila na učešće u prvoj sezoni rijalitija, kada...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.