MARKO ĐEDOVIĆ ZAVRŠIO NA BOLNIČKOM KREVETU: Nakon intervencije poznato u kakvom je stanje (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Avg.2023, 22:58

MARKO ĐEDOVIĆ ZAVRŠIO NA BOLNIČKOM KREVETU: Nakon intervencije poznato u kakvom je stanje (VIDEO)

Niko nije očekivao da će kamere sve snimiti...

Marko Đedović jedan od zvanično potvrđenih učesnika nove sezone rijaliti formata "Zadruga" podvrgao se nedavno estetskoj intervenciji, kojom je rešio devijaciju nosa. Sada je paparaco uspeo da uffotka kako je izgledao proces skidanja postoperativnih tampona iz nozdrva.

Nije otišao sam na zakazan lekarski pregled, budući da mu je drištvo pravila drugarica Sandra Rešić.

Marko je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vrlo hrabro koračao sve do stolice na koju je legao kako bi mu se gaze i tamponi skinuli.

Kada je ugledao svoj novi lik i prodisao nakon što je devijacija otklonjena, verujemo da se osećao kao potpuno nov čovek.

Da podsetimo, juče je kao bomba odjeknula vest da će Đedović biti jedna od učesnika novog rijalitija ''Elita'', a mnogim učesnicima će sigurno pomrsiti konce.

Kako je izgledao proces skidanja pomenute gaze sa flasterima i zavojima, pogledajte u narednom video zapisu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.