MARKO DIREKTAN: Anabelu NISAM video! A što se tiče IZBACIVANJA stvari iz Luninog stana - TAMO imam...

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Avg.2019, 22:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MARKO DIREKTAN: Anabelu NISAM video! A što se tiče IZBACIVANJA stvari iz Luninog stana - TAMO imam...

Jasan...

Luna Đogani i Marko Miljković kojima nakon "Zadruge 2" u stvarnom svetu cvetaju ruže, pre nekoliko dana su se vratili sa odmora u Egiptu.

Spekulisalo se u medijima da Miljković nije u dobrim odnosima sa Anabelom Atijas, kao i da mu je izbacila stvari iz stana. On je sada otkrio da se još uvek nije sreo sa Luninom majkom i koji je razlog "izbegavanja".

- Susret sa Anabelom još uvek nije realizovan. Sada su nas sačekale neke obaveze koje smo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << odlagali dok smo bili na moru - naveo je Marko kao razlog u intervjuu za "Espreso" i dodao priča kako se on interesa zakačio za Lunu kao parazit nije istinita.

- Ne, to nije istina, nisam se uvalio ni u njen stan i tamo ne živim. To je još jedan od pokušaja manipulacije jadnih i bednih zadrugara. To su gluposti. Dešava se da neki put ja prespavam kod nje, neki put ona prespava kod mene. Jednostvano, još uvek nismo počeli da živimo zajedno. To je sve iz šupljeg u prazno. Bilo je nešto i da je Anabela izbacila moje stvari. Što se tiče mojih stvari kod Lune, ja imam četkicu za zube svoju tamo, u slučaju da prespavam kod nje. Kada sam se vratio iz Egipta, četkica za zube je bila tamo gde sam je i ostavio.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

LUNIN DEČKO KONAČNO PROGOVORIO O SVOM NAJVEĆEM POROKU I VEZI S NJENOM MAMOM: Evo zbog čega ga Anabela sada IZBEGAVA

Izvor: Scandal.rs, 15.Avg.2019, 18:05

Luna Đogani i Marko Miljković, kojima nakon “Zadruge 2” u stvarnom svetu cvetaju ruže, pre nekoliko dana vratili su se sa odmora u Egiptu. Lunin dečko je prvi put progovorio o svojoj vezi, kao i o tome u kakvom je zaista odnosu sa njenom majkom Anabelom. U intervjuu za Espreso.rs drugoplasirani...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.