MARINKOVIĆI VEĆ NAPRAVILI SKANDAL NA MORU! Maja nahvatala Takija sa bivšom zadrugarkom, OVO joj rade iza leđa

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jul.2023, 20:27

MARINKOVIĆI VEĆ NAPRAVILI SKANDAL NA MORU! Maja nahvatala Takija sa bivšom zadrugarkom, OVO joj rade iza leđa

Već je dobila titulu Majine maćehe!

Taki Marinković, otac bivše zadrugarke, pridružio se mezimici Maji Marinković u Budvi i zajedno sa njom uživa na Crnogorskom primorju.

Njima društvo pravi i Majina dobra drugarica, Slađa Lazić, koja je nedavno uhvaćena u prisnom zagrljaju Takija, a već sada osvanuo je novi snimak, koji je izazvao mnogo komentara na mreži.

Njihov zajednički video obišao je internet, a mnogi korisnici društvenih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mreža Slađu sada nazivaju Majinom maćehom, iako je Slađa jedva nešto starija od Marinkovićeve.

Maja ovu temu i dalje nije komentarisala, a sve zanima šta ona misli o ovakvom odnosu njenog oca i najbolje prijateljice.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.