MARINA GAGIĆ NEPOŽELJNA NA LAZIĆEVOJ SVADBI?! Evo šta radi dok se svadbeno veselje u Pećincima zahuktava

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Avg.2023, 19:52

MARINA GAGIĆ NEPOŽELJNA NA LAZIĆEVOJ SVADBI?! Evo šta radi dok se svadbeno veselje u Pećincima zahuktava

Nije pozvana?

Folk pevač, Darko Lazić, danas je izgovorio sudbonosno "da" pred Bogom i zavetovao se na večnu ljubav i vernost svojoj izabranici Katarini.

Njih dvoje su se venčali u Darkovom rodnom mestu - Brestaču u crkvi Svetog apostola Gavrila. Venčanje je proteklo po svim srpskim običajima, a novopečeni mladenci ne kriju sreću i uzbuđenje. Na gala svadbu pozvano je preko 500 zvanica, a dekoracija odiše luksuzom i glamurom. Gosti su uveliko počeli da pristižu, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a po svemu sudeći Marina Gagić neće prisustvovati gala venčanju bivšeg verenika.

Marina je objavila na svom Instagramu sliku sa svojim naslednikom Aleksejem i pokazala kako uživaju u odmoru.

Oboje nisu skidali osmehe s lica dok su pozirali sa stori, a izgleda da Marina i ne mari previše što ne prisustvuje svadbenom veselju bivšeg verenika.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.