MARIJA ULAZI U FLAŠU - Ivan Marinković u strahu za sina: Kulićki preti tužba socijalne službe?

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Okt.2023, 11:38

"MARIJA ULAZI U FLAŠU" - Ivan Marinković u strahu za sina: Kulićki preti tužba socijalne službe?

Nisu u najsjajnijem odnosu...

Bivši učesnik rijalitija "Zadruga" Ivan Marinković progovorio je o svom trenutnom odnos sa porodicom Kulić. On ima dete sa Miljanom Kulić, trenutnom učesnicom rijalitija "Elita".

U jednoj emisiji otkrio je sve o povezanošću sa sinom Željkom, ali i ophođenju Marije Kulić.

Marinković je sa Kulićima vrlo brzo nakon kraja rijalitija ponovo zaratio, zbog čega više nije imao priliku da viđa sina >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i bude u kontaktu sa njim.

- Bolje da ne pričam kakva je sa njim. Oni se plaše da im ne oduzmem Željka, sa Marijom može da se komunicira samo ujutru, jer posle toga "ulazi u flašu" - rekao je na početku Ivan Marinković, a onda otkrio šok detalje.

- Ja imam poruke na Instagramu od ljudi koji su lično išli u centar za socijalni rad u Nišu da prijave Mariju Kulić. Mene to brine kao oca. Ja se kajem zbog veze koju sam imao sa Miljanom. Ja ne ćutim nikome, ne zanima me što je ona majka mog deteta - rekao je Ivan u jednoj emisiji.

Podsećamo, Marija je nedavno rekla da je Miljanin sin Željko sam doneo odluku da sa ocem Ivanom nema kontakt.

- Mogao je Ivan da dođe na naša vrata do poslednje emisije "Narod pita". Zvao je Željka na video poziv, kad god je hteo. Međutim, istina je da od rođendana Željkovog deset dana ga nije pozvao. Međutim, kad je Ivan njega 11. dan okrenuo, Željko je rekao: "Neću Ivana", jer se u tom trenutku igrao i nije želeo da remeti igru da bi pričao sa njim. Sutradan je isto zvao, međutim Željko neće da čuje za njega. Prišao nam je i rekao: "Pada mi mrak na oči kada mi spomeneš Ivana". Dete od pet godina to govori. Miljana i ja smo se šokirale, međutim on takve reči upija iz vrtića - poručuje Kulićeva za Blic.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.