MARIJA KULIĆ POSEJALA SEME RAZDORA! Miljana u suzama,  Zola URLAO po sobi: Shvati da hoću slobodu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Feb.2023, 11:41

MARIJA KULIĆ POSEJALA SEME RAZDORA! Miljana u suzama, Zola URLAO po sobi: "Shvati da hoću slobodu!"

"Roditelj je uvek u pravu!"

Lazar Čolić Zola je tokom sinoćne emisije "Gledanje snimaka" posavetovao Marka Janjuševića Janjuša da se igra sa Majom Marinković, što je Marija Kulić iskoristila da napuni Miljani Kulić glavu da on to radi sa njom.

Zola je bio toliko divan da se uhvatio posla pripreme obroka.

- Hoćeš da mi daš jedan - pitala je Miljana u šiframa.

- Jes, pa da budeš komirana. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Koji muškarac bi u šest ujutru doručak pravio, reci mi, pa da ga poljubim u š*pak. Meni ne treba nikakva igra. Krećeš me ponovo nervirati sa tim. Samo majka i Bebica ti govore to - brecnuo se Zola.

- Znači, ipak graš igru. Iz dosade. Plaši me izlazak odavde, zavšiću na lekovima, u bolnici - podigao je glas Lazar.

- Janjuša sam savetovao da se zaj*bava. Ne razumem čoveče, kako se pecaš na to - pravdao se Zola.

- Ja kad bih znala da me iskreno voliš, ja bih ovde legla, a ja osećam da me voliš. Imamo nepoverenje - dodala je Miljana plačnim glasom.

- Zamisli da ti Marija priča da svakog dana j*bem ponija, da li bi me to pitala. To će stalno da radi. Ima da priča da igram igru i kad izađemo. Ubija me u pojam to tvoje svakodnevno. Shvati, hoću slobodu - rekao je Zola.

- Roditelji su uvek u pravu. Priča mi da ću ispasti budala, mozak me više boli od toga - nastavila je Kulićeva.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.