MARIJA JE HTELA DA MILJANA ABORTIRA SA ŽELJKOM, SINIŠA NIJE DAO! Šok gostovanje bivše rijaliti učesnice

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Dec.2022, 17:45

"MARIJA JE HTELA DA MILJANA ABORTIRA SA ŽELJKOM, SINIŠA NIJE DAO!" Šok gostovanje bivše rijaliti učesnice

Svake srede u 20h vas očekuju novi gosti i teme koje slušaju puls naših čitalaca i gledalaca.

U novom izdanju emisije “Između dve vatre“, autorki i voditeljki Nevene i Miljane Arsić u video produkciji portala Srbijadanas ugostili smo bivšu rijaliti učesnicu Suzanu Perović, poznatiju široj javnosti kao - Blondi.

Blondi je šokirala svojim izlaganjem u emisiji, te otkrila da je sama >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bila svedok momenta kada je Miljana Kulić zatrudnela, te da je Marija Kulić, koja danas tvrdi da se borila za unuka Željka i koja je po njenim rečima njegov staratelj, prva bila za to da Miljana abortira, dok je bila u rijalitiju "Parovi", a da je upravo Siniša Kulić sprečio taj postupak.

Blondi je žestoko osudila ponašanje Ivana Marinkovića, pa ga optužila da sve što radi sa malim Željkom, radi isključivo zbog publike i kadra.

Suzana je govorila i o braku Dalile i Dejana Dragojevića, pa osula paljbu po Dejanu kao nedovoljno dobrom mužu, ali i o Dalili nakon zavšene sezone "Zadruge".

- Podržavala sam je, ali kada je izašla više nisam. Umesto da ode kući svojoj porodici, ona se smucala ko zna sa kim - rekla je Blondi, misleći na Marijanu Zonjić sa kojom je umala žestoke sukobe tokom njihovog učešća u pomenutom rijalitiju.

Bivša zadrugarka otvorila je dušu o detaljima iz privatnog života o kojima nikada nije govorila, pa otkrila da je bila žrtva nasilja bivšeg muža, za kojeg se čak dva puta udavala, iako je trpela jezivu torturu.

Blondi nas je šokirala priznanjem da je u ljubavnoj vezi sa drugom Uroša Ćertića, pa je iznela i mnoge pikanterije i kada je ovaj aktuelni zadrugar u pitanju.

Celu emisiju pogledajte u videu ispod ovog teksta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.