MARATONSKA SVAĐA DALILE I CARA: Ubija ih ljubomora - Filip ne može da joj oprosti Karića

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Feb.2022, 09:03

MARATONSKA SVAĐA DALILE I CARA: Ubija ih ljubomora - Filip ne može da joj oprosti Karića

Ne smiruju se!

Svađa Dalile Dragojević i Filipa Cara nastavila se i u pušionici za vreme reklama. Oni su se vratili na svoj poslednji skandalozni sukob, koji se dogodio jutros.

- Budimo realni, kad je neko bezobrazan, mene to izludi. Ne možeš da mi zameraš što sam se nasmejao, a ti možeš da pričaš i sa Luksom, Ša, Janjušem, Zolom i sa Karićem da ga pitaš da mu vadiš mitisire, a ja ne smem da se zagrlim sa Sandrom Rešić. Ja poludim zbog te nepravde. A >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ja kad se nasmejem, ti mi napraviš haos - rekao je Filip.

- Obrve mi igraju - dodala je Dalila.

- Zameraš mi neke stvari, ne znaš kakva ti je faca kad si arogantna. A ti napadaš ljude kad nisi u pravu. Meni ne smeta da momak spava pored tebe, ali zamisli da neko žensko spava pored mene - besneo je Car.

Dejan Dragojević je ponovo uživao sa Aleksandrom Nikolić dok je trajala svađa.

- Ti si imao s*ks pored mene. ne mogu, igra mi sve u telu... Ja ne skačem namerno, to je revolt koji nismo zavšrili. Da ti kažem nešto, ja tebi nijednog trenutka nisam rekla da nije okej što si mi ono zamerio, ja sam tebi zamerila ponašanje u krevetu i reči posle toga - istakla je Dalila.

- Ja sebi ne mogu da oprostim jer mislim da me ti navedeš da napravim loše stvari. Budiš nešto u meni što niko ne budi. Od tebe sam video napade, laži, neiskrenosti - dodao je Car.

- A što ti u meni ne budiš? Evo ja ti kažem da od mene nećeš videti ni udarac, ni pljuvačku. Ja sam rekla: "Hvala Bogu što sam te onaj put promašila", ne bih podnela da imaš posekotinu od mene. Ti znaš kako ja vraćam. Ti ovih dana imaš bes, a rekao si da si morao (sa Majom) da imaš s*ks, da me voliš najviše na svetu - nastavila je Dragojevićka.

- Volim te, ali ne najviše. Imam emociju, vratile su mi se neke stvari - dodao je FIlip.

- Nisam očekivala od tebe stvari koje radiš. Svi me hvališ, ti me napadaš. Zato sam rekla, žrtva dželata svog - rekla je Dalila.

- Ti meni zameraš kad se nasmejem, sednem pored nekoga... Vidiš kakav sam ja, ja sam takav, a ti si takva da možeš da spavaš pored drugog momka u krevetu, da nekome za koga pričaju da si pobegla iz treće sezone da mu cediš mitisire. Ti u meni budiš bes - nastavio je Car.

- Zašto, zato što sam dobra prema tebi? Kako ja verujem tebi posle svega? - istakla je Dragojevićka.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.