MANEKENKA SE IZLETELA I OTKRILA DETALJ O RIJANINOJ TRUDNOĆI - potez koji je oduševio mnoge (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Feb.2022, 20:41

MANEKENKA SE IZLETELA I OTKRILA DETALJ O RIJANINOJ TRUDNOĆI - potez koji je oduševio mnoge (FOTO)

Danima se nagađa, a budući roditelji nikako da se oglase

Jedna od najpopularnijih pevačica današnjice, Rijana, nedavno je obelodanila da čeka bebu sa svojim dečkom Asap Rokijem.

Vest se brzinom svetlosti proširila svetom i obradovala sve fanove ovog para.

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

Riri je objavila fotografiju gde se vidi trudnički stomak, a u komentarima su joj čestitali brojni poznati, među njima i manekenka Điđi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Hadid, koja je svojim komentarom pokrenula glasine da pop ikona čeka blizance.

Điđi je u komentaru napisala "tri anđela", što je ljude navelo da pomisle da pevačica čeka dve bebe. Od tada je nastala opšta pometnja na društvenim mrežama.

Kada je manekenka shvatila da je nastao nesporazum, ona se još jednom oglasila i pojasnila na šta je mislila.

- Mislila sam na njih troje - Riri, Rokija i bebu. Lol - napisala je Điđi Hadid.

Ipak, i nakon ovog objašnjenja, fanovi su ostali skeptični i veruju da Điđi nije slučajno napisala komentar, posebno jer se slična nagađanja već danima pojavljuju u medijima.

Rijana i Asap se još uvek nisu oglasili kog je pola beba.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.