MANEKENKA PRONAĐENA MRTVA PORED PUTA: Upucana sa 18 metaka - u džepu su joj našli papir sa jednim imenom

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Feb.2021, 11:13

MANEKENKA PRONAĐENA MRTVA PORED PUTA: Upucana sa 18 metaka - u džepu su joj našli papir sa jednim imenom

Mučena pre smrti.

Model Rebeka Landrit pronađena je mrtva pored puta u američkoj saveznoj državi Pensilvaniji. U džepu je imala papir s imenom muškarca Trejsija Rolinsa, koji je ubrzo uhapšen i optužen za teško ubistvo i zlostavljanje leša, prenosi The Mirror.

Patolog Dominik Adamo rekao je u izjavi da je Rebeka imala rane od metka na glavi, vratu, grudima i rukama. Tokom obdukcije pronađeno je osamnaest metaka. Policija veruje da je ubijena nekoliko sati >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pre nego što je pronađena.

Kad je pronađena, nije imala nikakve isprave, ali otisci prstiju bili su dovoljni da pomognu policiji da utvrde ko je ona.

28-ogodišnji vozač kamiona povezan je s mestima koja se pojavljuju na računima pronađenim kod Rebeke. Policija je pronašla mrlje od krvi i čaure u Rolinsovom kamionu, a on je pokušao da očisti svoje vozilo izbeljivačem, prenose američki mediji.

Uhapšen je tri dana nakon što je pronađeno Rebekino telo, u Konektikatu.

Rebeka je postigla određeni uspeh kao model, a bila je finalistkinja 2014. izbora za Mis Menhetna. Njena biografija takođe otkriva da je bila i izvrsna violinistkinja.

Rebekin brat Džordž Landrit rekao je da poslednjih pet godina nije bila u dobrim odnosima s porodicom.

Istraga o razlozima ubostva je u toku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Nekadašnja manekenka pronađena mrtva kraj puta, ubijena sa 18 metaka

Izvor: Tracara.com, 13.Feb.2021, 01:44

Beživotno telo bivšeg modela Rebecce Landrith nađeno je kraj puta u Americi. Ubijena je vatrenim oružijem, a u telu je nađeno 18 metaka. Policija je tokom istrage ubistva u Rebeccinom zadnjem džepu pronašla papirić sa imenom. Upravo taj papirić je bio ključan da se otkrije ubica. Papirić...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.