MAMINOG MI GROBA, SRCE ĆE MI STATI... Kristijan DIVLJAO po ulicama, ona urla i PREKLINJE ga da stane

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Maj.2022, 22:16

"MAMINOG MI GROBA, SRCE ĆE MI STATI..." Kristijan DIVLJAO po ulicama, ona urla i PREKLINJE ga da stane

Uplašila se!

Kristijan Golubović i Kristina Spalević aktivni su na društvenim mrežama i redovno sa svojim pratiocima dele šta im se dešava u privatnom životu nakon rijalitija.

Sada su nasmejali svoje fanove video klipom na kom se vidi kako Kristijan vozi, a njegova sestra viče sa zadnjeg sedišta automobila i preklinje ga da stane. Ona se uplašila Kristijanove brze vožnje. Dok je ona vrištala, Kristijan i Kristina su se smejali i ludo zabavljali.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
- Nemoj da se igraš, bato. Zaustavi se, ove sekunde. Srce će mi stati, maminog mi groba. Klošaru zaustavi. Stani, izleteću napolje. Bato stani, poginućemo, šta ti je. Nije mi dobro... - vikala je Golubovićeva sestra koja se prestravila od Kristijanove vožnje, dok su se Kristina i on zabavljali i smejali sve vreme.

- Kristijan vozi sestru 65 kilometara na čas, a ona misli da ide 300 - stoji u opisu snimka koji je nasmejao sve korisnike popularne društvene mreže.

Pogledajte  kako je izgledala ova situacija:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.