MAMICE, GDE TI JE MALOLETNA ĆERKA? Tokom POLICIJSKOG ČASA - Nina NIJE KUĆI: Obučena kao prostakuša!

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Apr.2020, 16:00

"MAMICE, GDE TI JE MALOLETNA ĆERKA?" Tokom POLICIJSKOG ČASA - Nina NIJE KUĆI: "Obučena kao prostakuša!"

Društvene mreže gore!

Anabela Atijas je kad je ušla u "Zadrugu 3", izjavila da je dala punomoćje i ovlašćenje da je staratelj njenih maloletnih ćerki Nine Đogani i Blankice, Andrej Atijas, dok ona boravi u Imaginarijumu.

Međutim, nastao je opšti haos na društvenim mrežama, kada se Nina Đogani, za vreme policijskog časa, uslikala i postavila sliku na Instagramu, da je kod momka, navodno van  svoje kuće.

- Čuj, Andrej čuva Ninu, a ona sinoć >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u 1 sat iza ponoći sa dečkom kod njega. Mamice, gde ti je 14 - ogodišnja kćer (13,5 tačno). Dete, koje je puno silikona, obućena, a izgleda kao da ima 25 i to kako obučena, kao prostakuša. Jel' normalno da dete od 14 godina ide na Tenerife sa dečkom, kojem mamica potpisuje punomoć prelaska granica. - pisalo je u opisu Ninine fotografije sa dečkom koju je objavila na svom Instagram profilu, a fanovi objavili na oficijalnu Fejsbuk stranicu "Zadruge".

Šta vi mislite o ovome, da li smatrate da je u redu da Đoganijeva bude van kuće ili mislite da su fanovi (antifanovi) Anabele Atijas preterali?

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.