MAMA TI SE DELILA S KIM JE STIGLA JER TI JE OTAC ZLO! Zadrugarka udarila na Dalilu - nastao opšti haos!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jul.2023, 13:03

"MAMA TI SE DELILA S KIM JE STIGLA JER TI JE OTAC ZLO!" Zadrugarka udarila na Dalilu - nastao opšti haos!

Obnovile sukob od pre par godina!

Dalila Dragojević aktivna je na društvenim mrežama i odlično zarađuje od mečeva ne Tiktoku. On je neko ko je "široke ruke" i često šalje poklone i prijateljima kada igraju mečeve.

Dalila neretko ulazi u sukobe na pomenutoj društvenoj mreži. Sada je zaratila sa bivšom zadrugarkom, Milicom Kemez i to zbog njene sestre Mirele Kemez.

Dalila je tokom jednog lajva pročitala poruke koje je Mirela >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << slala svom bivšem dečku, koji je inače Dragojevićkin prijatelj. Mirela je zamerila svom bivšem što šalje poklone Dalili, što je nju iznerviralo.

Potom je Dalila pratila jedan Tiktok meč i iskoristila priliku da potkači Mirelu, aludirajući na to da je bila sa sestrinim dečkom, Borom Santanom.

- Dve sestre delile Boru - napisala je Dalila.

Sada se u taj sukob umešala i Milica, koja je odgovorila Dalili putem svog Instagram profila.

- Da li može neko da objasni ovoj ljudskoj karikaturi da je smešna i da parama koje prosi po TikTok-u i muze ljude, koje posle ismeva, ne može da sakrije brdo i zlobu koja isijava iz nje. Mama ti se delila sa kim je stigla jer takvo zlo od onakvog oca je nemoguće. Ti si sramota za ženski rod, najveći blam u istoriji rijalitija, koji se smučio ljudima otkad si kročila nogom u isti. Idi muzi ljude i ne uzimaj me više u usta, niti moju sestru. Evo ti malo medijske pažnje, pošto te nema nigde - poručila je Kemezova.

Dalila je potom objavila stori koji su mnogi protumačili da je bio posvećen Milici i Mireli.

- Dve smo sestre, dve sudbine - poručila je Dragojevićka.

Ubrzo su i Dalila i Milica obrisale storije. Podsećamo, ovo nije prvi put da su njih dve zaratile. Tokom boravka u Beloj kući Kemezova je jednom bila na ivici nervnog sloma, kad joj je Dragojevićka poručila da samo koristi svoju tužnu životnu priču da bi glumila žrtvu, dok se o navodnoj aferi Bore i Mirele spekulisalo tokom više sezona "Zadruge".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.