Izvor: Scandal.rs, 11.Nov.2019, 13:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MAMA ŠTA ZNAČI SKLANJAJ MI SE S OČIJU! Miljana postavljala NEVIĐENO GLUPA PITANJA Mariji

Nakon što je obavila prvi razgovor sa Lazarom Čolićem Zolom posle sukoba, Miljana Kulić vratila se kod majke Marije, koja je bila besna zbog njenog ponašanja od sinoć. Naime, Zola je odbrusio Kulićevoj da se skloni od njega, da trenutno nije raspoložen za priču, a Marijino objašnjenje će vas nasmejati. – Šta znači to da The post MAMA ŠTA ZNAČI SKLANJAJ MI SE S OČIJU! Miljana postavljala NEVIĐENO GLUPA PITANJA Mariji appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

ZBOG SLAVE SPREMNA DA STRPA OCA U ZATVOR: Novinar otkriva sve laži Miljane Kulić! MOLILA ZA NASLOVNICU!

Izvor: Scandal.rs, 11.Nov.2019

Marko Đedović je pričao sa zadrugarima Lazarom Čolićem Zolom, Lepim Mićom i Borom Santanom o tome kako ga je Miljana Kulić stalno zvala da piše priče o njoj. “Mićo, ide Klara sa njom i zove me na telefon, kako ih Siniša maltretira, nju, Mariju, to je ispovest čitavog života, 30 minuta...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.