MAMA, HVALA TI! Srcecepajuće reči Vladimira Tomovića upućene njegovoj majci nakon stravičnih tragedija na njen rođendan

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Maj.2023, 15:51

"MAMA, HVALA TI!" Srcecepajuće reči Vladimira Tomovića upućene njegovoj majci nakon stravičnih tragedija na njen rođendan

"Da nisi bila tako stroga i pravedna verujem da ni ja ne bih izrastao u normalnog čoveka."

Vladimir Tomović, bivši učesnik Zadruge, oglasio se nedavno po pitanju tragičnog masakra koji se desio u OŠ "Vladislav Ribnikar" O ČEMU SMO PISALI DETALJNIJE OVDE.

Sada se Tomović ponovo oglasio te poslao srcecepajuću poruku svojoj majci Ljiljani, na njen 73. rođendan i to u trenutku kada je glavna tema u medijima vaspitavanje dece:

- Hvala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ti što si me kao nerazumno dete vaspitavala prutem, kaišem, papučom a kada ničega od ovih divnih vaspitnih sredstava nije bilo onda si tukla prvim što ti se pri ruci nađe. Da nisi bila tako stroga i pravedna verujem da ni ja ne bih izrastao u normalnog čoveka. Mama bila-mama mila. P. S. Ovo što sam malo šašav je od papuče. Ruke ti se pozlatile i da si mi živa i zdrava 100 godina - napisao je Tomović u opisu fotografija njegove majke.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.