MAMA DŽEHVA NE SKIDA OSMEH S LICA! Goca danas ŽENI sina Savu: Ovo je NAJVESELIJI dan u mom životu! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Sep.2021, 15:43

MAMA DŽEHVA NE SKIDA OSMEH S LICA! Goca danas ŽENI sina Savu: "Ovo je NAJVESELIJI dan u mom životu! (VIDEO)

Ne krije sreću!

Iako je bila u drugoj sezoni rijalitija Zadruga, Goca Džehverović ili kako je od milja zovu mam Džehva ostala je jedna od omiljenih zadrugarki, pa se o njoj vrlo često piše.

Danas je za Gocu poseban dan, jer njen sin Sava Džehverović, a ujedno i brat pevačice Teodore Džehverović staje na "ludi kamen" sa svojom dugogodišnjom izabranicom, Adrianom Kadar.

O njihovoj vezi se dugo pričalo još dok su Goca i Teodora učestvovala u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << "Zadruzi 2", a mnogi su mislili i da njihova veza neće izdržati toliki pritisak. Da stvari stoje potpuno drugačije, svedočila je njihova romantična prosidba, ali i današnje venčenje mladog para.

Prva koja je stigla na svadbenu ceremoniju je, naravno, bila ponosna mama Goca, koja je došla u pratnji svog supruga Seada.

Goca je sa osmehom na licu otkrila kako se oseća povodom veselja.

- Danas mi je najveseliji dan u životu, doživela sam da se Sava oženi, da napravimo ovo veselje, da tu vezu krunišemo brakom, znate i sami da već dugo traje. Hvala Bogu, došao je i taj dan – rekla je Goca.

Ona je otkrila i koliko se glamurozno venčanje spremalo i šta su spremili svojim zvanicama.

- Pa, znate kako, jesmo, s obzirom da je bila ova korona, pa smo morali da odlažemo dva puta, ali sada je konačno došlo vreme da i to odradimo. Sve u svoje vreme, što bi se reklo. Biće malo sa nekim performansima, mi to volimo tako, takvi smo, biće iznenađenja i biće jako lepo – priča ona.

Džehva se dotakla i svoje snakle, Adriane.

Objavu dijeli Adriana Kadar (@adrianakadar)

- Zadovoljna sam snajkom, stvoreni su jedno za drugo. Što se kaže, dva tela - jedna duša, hvala Bogu, srećna sam zbog toga – zaključuje Goca.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.