MALOLETNICE SA BALKANA I TRAVA: Otkrivene mračne TAJNE britanske kraljevske porodice! ŠOKANTNO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Sep.2017, 16:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MALOLETNICE SA BALKANA I TRAVA: Otkrivene mračne TAJNE britanske kraljevske porodice! ŠOKANTNO!

Au, čoveče!

Prinčevi Endru i Hari postali su glavna tema svih medija ovih dana zbog tajni koje su o kraljevskoj porodici nedavno isplivale u javnost. Naime, Endru je navodno obožavao da spava sa Nađom Marčinko, koju je kupio "negde u bivšoj Jugoslaviji".

S druge strane, princ Hari obožava da partija i redovno puši travu na žurkama, a o njegovim blamovima se uveliko govori.

A post shared by Prince Harry Instagram (@princeharryofficial) on Apr 6, 2016 >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << at 1:54am PDT

Nađa Marčinko imala je navodno samo 17 godina kada je bila prisiljena na seksualni odnos sa princem, međutim, Nađa je odbila da svedoči protiv princa, te je postala jedna od najbližih saradnica kontroverznog milijardera Džefrija Epstajna, koji ju je i "pozajmljivao" princu.

Skandale su imali i drugi članovi kraljevske porodice, čija je crna ovca godinama unazad svakako princ Hari. Mlađi sin Čarlsa i Dijane redovno skandalima puni stranice britanskih tabloida. Nakon što se fotografisao u nacističkoj odeći, u novinama se našla i fotografija kada je zgrabio prijateljičine grudi, a partijao je i na Hvaru, gde je fotografisan kada je upao u bazen. Kraljica mu je čak oprostila izjavu da povremeno puši "travu".

A post shared by Prince Harry Instagram (@princeharryofficial) on Jun 17, 2016 at 8:27pm PDT

Kraljičin muž Filip, poznat je po svojim nepromišljenim izjavama.

- Svi su govorili da moramo više da se odmaramo. Sad se žale da su nezaposleni - izjavio je Filip tokom ekonomske krize 1981. Kada mu je jedan dečak 2001. rekao da želi da ide u svemir, kraljičin muž mu je odbrusio: "Previše si debeo da bi bio astronaut!".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.