MALI ŽELJKO PROŽIVLJAVA GOLGOTU: Prijateljica tvrdi da dete nije plod ljubavi, a Ivanom Kulići vešto manipulišu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Okt.2023, 22:55

MALI ŽELJKO PROŽIVLJAVA GOLGOTU: Prijateljica tvrdi da dete nije plod ljubavi, a Ivanom Kulići vešto manipulišu!

Teške reči su pale...

Još jedno izdanje emisije Ami G šou je pred nama. No, ono što je daleko interesantnije jesu gosti koji ove sedmice treba da se pojave u pomenutoj emisiji.

Jedna od glavnih akterki je svakako i Vesna Vukelić Vendi, pevačica koja je aktuelna zbog nedavno održanog vašara. Naša ekipa portala SrbijaDanas se nalazi na licu mesta i porazgovarala je sa čuvenom pevačicom na sve aktuelne teme.

- Ne zato što je to >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << već prevaziđena stvar. Nemam adekvatne takmičare, a svaka ptica ide svome jatu - bila je izričita i jasna.

- To je teško, jer je ipak on muškarac. Dobar je mamac za ispiranje mozga koju porodica Kulić koristi. Oni ga se ne bi tako lako rešili. Željko je u njihovom međuljudskim odnosima kolateralna šteta. Obično deca koja pretrpe golgotu, budu izbrifingovana. No, mogu da budu i drugačija, to je sada Božija tajna. Znate kako jedno je komfort, da li ima mekan dušek ili tople radijatore, ali unutrašnji sadržaj je upitan. On je tu rastrzan, a ne postoji druga osoba od Ivana koja bi ga modelirala. Željko nije plod ljubavi, a kod Ivana to mora da postoji - zaključila je Vendi.

Šta je sve to Vesna Vulekić rekla za naše kamere portala SrbijaDanas, detaljnije pogledajte u narednom video zapisu koji ćete uskoro moći da pogledate na našem oficijalnom Jutjub kanalu.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.