MALI, TAJNI SIGNALI: Dalila poslala Dejanu PORUKU! Car i Aleks će POBESNETI, ovako je ON reagovao!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Feb.2022, 13:44

MALI, TAJNI SIGNALI: Dalila poslala Dejanu PORUKU! Car i Aleks će POBESNETI, ovako je ON reagovao!

Nekadašnji supružnici više nemaju komunikaciju.

Dalila Dragojević je ovog jutra i više nego vesela, na opšte iznenađenje, budući da je tokom noći raskinula sa Filipom Carem. Ona je uživala u pesmi koju je Veliki šef pustio kako bi razbudio zadrugare, a svi se pitaju da li je stihovima poslala poruku bivšem mužu Dejanu.

- Ima da drugome poklonim telo, ima da volim ga k'o što si hteo, i da do jutra mu uđem pod kožu, a ti se teši, pamti me kao lošu... >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ima da budem u krevetu vatra, prezime njegovo stavim na vrata, i da do jutra mu uđem pod kožu, a ti se teši, pamti me kao lošu... - pevala je Dalila pesmu Seke Aleksić, simboličnog naziva "Ništa me više ne boli".

Iako su svi shvatili da je Dalila posvetila reči pesme Dejanu, on nije odreagovao.

Detaljnije pogledajte na snimku ispod:

Zadruga 5 - Dalila stavlja pesmom Dejanu do znanja da će staviti Filipovo prezime na vrata, a da je on pamti kao lošu?! - 10.02.2022. pic.twitter.com/j6tsp0UALE

— Zadruga Official (@ZadrugaOfficial) February 10, 2022

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"PREZIME NJEGOVO DA STAVIM NA VRATA" Dalila jednim potezom Dejanu stavila do znanja da planira BUDUĆNOST sa Carem

Izvor: Blic, 10.Feb.2022

Ovog jutra Dalila Dragojević je ustala veoma raspoložena, pa je sve vreme pevala i igrala na svom krevetu. U jednom momentu krenula je pesma "Ništa me više ne boli" koju izvodi Seka Aleksić.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.