MALI PRINC: Animirana avantura u bioskopima od 26. novembra! VIDEO

Izvor: Svet plus, 22.Nov.2015, 14:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MALI PRINC: Animirana avantura u bioskopima od 26. novembra! VIDEO

U domaće bioskope dolazi nova animirana avantura za najmađe. ''Mali princ'' naćiće se na repertoarima od 26. novembra.

U užurbanom modernom vremenu Devojčica odrasta uz strogu, ambicioznu i požrtvovanu majku koja je priprema za realan život u svetu odraslih. Ona upoznaje Avijatičara, suseda, starijeg ekscentričnog, ali ljubaznog čoveka i među njima se rađa toplo i iskreno prijateljstvo. On je uvodi u neobičan svet gde je sve moguće, svet u koji ga je davno uveo Mali >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << Princ, dečak sa druge planete koga je sreo kada se njegov avion srušio u Sahari. Tako počinje magično i emotivno putovanje Devojčice kroz njenu sopstvenu imaginaciju i kroz univerzum Malog Princa. Ona ponovo pronalazi svoje detinjstvo i shvata da su veze među ljudima ono što je najvrednije u životu, a da se najbitnije stvari prepoznaju srcem.

Glasove za ovaj film pozajmili su: Andjela Džaferović, Aleksa Radujko, Jelena Tomašević, Mihajlo Miša Janketić, Nikola Bulatović, Dragan Vujić Vujke, Ivan Jevtović, Snežana Jeremić Nešković, Milan Antonić, Predrag Damjanović i Nataša Balog

 

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.