MALI OŽILJCI ĆE UVEK BITI PRISUTNI: Ivana iz Čolinog spota je ŽIVELA U IZBEGLIŠTVU, danas živi u Australiji i evo kako izgleda

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Jul.2023, 08:30

"MALI OŽILJCI ĆE UVEK BITI PRISUTNI": Ivana iz "Čolinog spota" je ŽIVELA U IZBEGLIŠTVU, danas živi u Australiji i evo kako izgleda

Nikada je ne biste prepoznali.

Ivana Legin, poznata kao simpatična devojčica narandžaste boje kose koja je otpevala stihove u pesmi Zdravka Čolića, danas živi i radi u Australiji.

Nakon što je prošlo tri decenije od nastanka ove pesme, Ivana se nije više pojavljivala u medijima. Sada se bavi režijom, produkcijom i marketingom.

Posle izbijanja rata, Ivana je iskusila izbeglički život koji je ostavio ožiljke na njenoj duši.

- Tek >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << što smo se navikli na jednu školu i način života, našli smo se u drugom okruženju sa novim jezikom i kulturom. Nije bilo lako, ali ovakva iskustva definitivno jačaju. Mali ožiljci će uvek biti prisutni, nekada će da zasvrbe ili da se upale, obično kada to najmanje očekujemo. Međutim, na to gledam kao proživljeni život i kad taj ožiljak zasvrbi samo me podseti da sam u 33 godine preživela nešto što mnogi nisu sa 90", rekla je Ivana u jednom intervjuu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.