MALI BORAC! Žena Marka Bulata objavila sliku sa ćerkicom u naručju i rasplakala mnoge! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 24.Jun.2017, 18:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MALI BORAC! Žena Marka Bulata objavila sliku sa ćerkicom u naručju i rasplakala mnoge! (FOTO)

Supruga Marka Bulata, Marija Bulat, porodila se u februaru i na svet donela malenu Doroteu, zbog čijeg preranog rođenja su supružnici proživljavali dramu, ali konačno su odahnuli.

Dorotea je odlično, kao i mama i tata, što dokazuje i dirljiva fotografija koju je Markova supruga objavila na Instagramu.

U naručju drži svoju malenu mezimicu, koja je pokazala kao pravi borac, i i te kako usrećila svoje roditelje, što se da videti na selfi fotografiji koja je neke >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << dirnula i do suza.

Foto: Instagram/marija_bulat

Podsetimo, Marija je početkom maja objavila dirljivi status, uz prvu fotografiju svoje ćerkice. U pitanju je bila malena bebina šaka, a ovo su bile Marijine reči:

- Da sam mogla pre nego što si se rodila da odem u raj i vidim sve prelepe duše koje tek treba da se rode, opet bih izabrala tebe. Da mi je Bog rekao da će ova duša zahtevati dodatnu negu, opet bih izabrala tebe. Da mi je rekao da će od ove duše srce krvariti, opet bih izabrala tebe. Da mi je rekao da ću zbog ove duše plakati toliko da ću napuniti celu jednu reku, opet bih izabrala tebe. Da mi je rekao, da sve što mislim da je normalno, drastično će se promeniti sa ovom dušom, opet bih izabrala tebe. Iako bih te ja opet izabrala, znam da je Bog izabrao mene za tebe. Dobrodošla, anđele mali - napisala je Marija Bulat.

Foto: Telegraf

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

MALI BORAC Zena Marka Bulata objavila sliku sa cerkicom u narucju i rasplakala mnoge (FOTO)

Izvor: medio.rs, 24.Jun.2017

Marija i Marko Bulat su posle duže agonije konačno odahnuli i uživaju sa svojom naslednicom Doroteom

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.