MAKI, SRCE... Stigla poruka za Anđelu Đuričić - Vesti su saopštene pred svima, čeka se njen odgovor!

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Maj.2023, 11:04

"MAKI, SRCE..." Stigla poruka za Anđelu Đuričić - Vesti su saopštene pred svima, čeka se njen odgovor!

Evo ko joj je uputio ove reči.

Otac Zvezdana Slavnića, Zoran Moka Slavnić, ne krije oduševljenje što se njegov sin pomirio sa Anđelom Đuričić, a sada je potencijalnoj snajki uputio javnu poruku podrške.

On je na Instagramu podelio sliku Zvezdana i Anđele kako spavaju zajedno zagrljeni, a stavio je i emotikon srca i napisao "Maki".

- Ja, Moka Slavnić, javno se obraćam Anđeli Đuričić, i imam samo jedno da kažem da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << smo uz nju do kraja rijalitija, i da, kad izađe, saznaće istinu od mene lično. Odgovorno tvrdim, kao i Mićo Pržulj, da moj sin Zvezdan voli Anđelu. Anđela, izdrži do kraja, i samo nastavi još jače, i zabrani propaloj pevačici Zorici Marković da moje ime više stavlja u svoja prljava i pokvarena usta - napisao je, podsetimo, pre nekoliko dana na Instagramu Slavnić.

- Neka te tuži. Ja ću platiti sve sudske troškove i naočare koje si polomila. Lomi i dalje. Ja nisam protiv svog sina, to svima treba da bude jasno. I on, i njegovo zdravlje su mi na prvom mestu. To znači da treba da krene tamo gde ga srce vodi i da prestane da sluša naređenja. Ne postoji novac koji može da zameni pravu ljubav. Anđela, u tebe samo verujemo i izdrži do kraja. Sve što si rekla i uradila mom sinu je sa pravom i oprošteno ti je. Nema potrebe da se izvinjavaš. Uz tebe do kraja! Podržavamo te! Moka i Slavica Slavnić - zaključio je tada nekadašnji košarkaš.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.