MAJUŠNI BIKINI POKRIVA SILIKONE KOJI PAPRENO VREDE: Dara ponosno pokazala nove OSMICE - svi gledaju samo jedno

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jul.2023, 15:41

MAJUŠNI BIKINI POKRIVA SILIKONE KOJI PAPRENO VREDE: Dara ponosno pokazala nove OSMICE - svi gledaju samo jedno

Vrelo leto, postalo je još vrelije!

Folk pevačica Dara Bubamara, oduvek je važila za ekscentričnu ženu koja je na estradnoj sceni pravi uragan kada je u pitanju muzika, energija, ples i harizma. Budući da je krajnje specifična, javnost je podeljena na one koji obožavaju njen pomalo groteskni stil, a sa druge strane postoje oni koji se skandalizuju na sve pomenuto. Dara naravno ne mari ni ić kada je reč o mišljenjima drugih, te svoj specifičan stil neguje i dan >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << danas.

Ovog puta je odlučila da ode korak dalje u svojim idejama i počasti se novim silikonskim implantima. Prema procenama samozvanih internet stručnjaka, reč je o ni manje ni više nego osmicama. A fotografije novog poprsja, plavokosa pevačica je i sama podelila na socijalnoj mreži Instagram.

A post shared by Dara Bubamara (@darabubamara_official)

Bikinijem narandžasto-pink poje, koji se jedva držao labavo privezanim gajkama, Dara je pokušala da prikrije novo bujno poprsje koje je pripadnicima jačeg, ali i lepšeg pola, iste sekunde zapao za oko. Kako se spekuliše, odlučila je da u tajnosti ode na remont grudi, a nije mogla da izdrži a da se ne pohvalila prijateljima i razglasi kako je zadovoljna novim silikonima.

- Dara mi je rekla da je oduševljena novim silikonima. Iako su joj grudi gigantske, kičma je nimalo ne boli - priča drugarica popularne pevačice.

Dara je svoje ogromne grudi dodatno podigla i uvećala ih za broj. Tako da sada, umesto sedmica, ima osmice i može se reći da je vlasnica najvećeg poprsja na estradi. Sada može i pevačici Jani Todorović da stane na crtu.

Kako se navodi, za ovaj zahvat iskeširala je 4.500 evra, a pojedinci su nas podsetili kako je već dala na hiljade evra za druge razne operacije.

Podatak koji je možda u celoj ovoj priči najzanimljiviji, a do kojeg su mediji došli, je taj da masa novih grudi iznosi neverovatnih 1,6 kilograma.

A post shared by Dara Bubamara (@darabubamara_official)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.