MAJO, SAD SI PRETERALA! Marinkovićeva ponovo iskopirala Anu Korać - od haljine do poze, sve je isto

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jul.2021, 21:37

MAJO, SAD SI PRETERALA! Marinkovićeva ponovo iskopirala Anu Korać - od haljine do poze, sve je isto

Da li je znala za ovo?

Maja Marinković oduševila je sve odlukom da zauvek stavi tačku na odnos sa Markom Janjuševićem Janjušem. Međutim, rivalitet sa Anom Korać izgleda da nije ni blizu kraju.

Naime, Ana Korać je provela izvesni period u Dubaiju, odakle je svakodnevno izbacivala provokativne fotografije, a jedna je svima zapala za oko. Ana je pozirala u šljokičastoj haljini, koja je isticala njene obline i silikone, ali gle čuda, Maja je istu takvu kreaciju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ponela u Crnoj Gori.

A post shared by 🔥 Ana Korać🔥 (@ana_korac)

Marinkovićeva je objavila fotografiju, skoro identičnu kao što je objavila Ana, a svi su primetili da je u pitanju čak i ista haljina koju je Koraćeva mesecima unazad ponela na egzotičnoj destinaciji.

A post shared by MARIJA MARINKOVIC 💎💎💎 (@majaamarinkovic)

Poznato je da su Ana i Maja na ratnoj nozi još od Zadruge 3, i to zbog Marka Janjuševića Janjuša, a izgleda da je njihov rivalitet otišao i dalje od toga.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.