MAJKA JOJ PREMINULA NA RUKAMA Naša poznata pevačica SKRHANA BOLOM: Da te još jednom JAKO ZAGRLIM!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Mar.2021, 22:00

MAJKA JOJ PREMINULA NA RUKAMA Naša poznata pevačica SKRHANA BOLOM: "Da te još jednom JAKO ZAGRLIM!"

"Postojiš u svakoj suzi, u svakom trenu mog života..."

Naša poznata pevačica, oglasila se na Instagram profilu, objavivši sliku sa groblja, gde njena majka počiva već 14 godina.

Dušica je napisala u opisu fotografije veoma tužne reči svojoj majci, te da bi dala sve samo da je još jednom zagrli.

A post shared by Dusica Grabovic (@dusicagrabovic)

- Osvanuo je najtužniji dan u mom život. 1.mart, dan kada si mi preminula na rukama... >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Od tog dana nikada nisam ušla u kuću i vratila se na mesto kada si ispustila dušu na mojim rukama, pre 14 godina... Nemam snage i nisam jaka da prolazim kroz secanje jer je previse tuge u mom srcu. Ne postoji vreme koje nosi zaborav...Svakog dana si u mojim mislima, u mojim sećanjima i večno u mom srcu! - napisala je Dušica, pa dodala:

A post shared by Dusica Grabovic (@dusicagrabovic)

- Postojiš u svakoj suzi, u svakom trenu mog života... Kada bih mogla, sve vreme ovoga sveta bih dala za minut sa tobom, da te još samo jednom jako zagrlim i da ti kažem koliko mi neizlečivo fališ i nedostaješ. Neka te anđeli čuvaju, volim te najviše na svetu, mama - pisalo je u Instagram objavi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.