MAJKA JE ZBOG NJEGA DALA OTKAZ: Seksi iz Crnog Ceraka o porodici i tome kako se oni nose sa njegovim poslom

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Apr.2023, 20:50

MAJKA JE ZBOG NJEGA DALA OTKAZ: Seksi iz "Crnog Ceraka" o porodici i tome kako se oni nose sa njegovim poslom

"Nije ni njima odmah došlo u glavu da sam popularan..."

Karijera mladog repera Relje Despotovića Seksija ide samo uzlaznom putanjom.

Do samog vrha naše scene probio se zajedno sa svojim kolegama iz grupe "Crni Cerak" i sada gotovo da nema osobe na Balkanu koja nije čula barem neki njihov hit.

I pored velikog uspeha, oni se trude da ostanu prizemni i skromni, pa privatni život drže po strani, koliko je to moguće.

O svojoj porodici Relja je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << govorio samo jednom, kada je istakao da njegova majka nije bila svesna popularnosti koju on nosi i da se u to uverila tek kada se sa njim pojavila u javnosti.

- Nije ni njima odmah došlo u glavu da sam popularan. Mama je shvatila to kad smo otišli na glasanje. Kad je videla da se ljudi okreću i da me gledaju, tada je shvatila da je to što radim uspešno - rekao je Seksi za "Telegraf", a potom priznao da je srećan jer svojim roditeljima sada može finansijski da pomogne.

- Jako mi to znači. Moja mama više ne mora radi. Najviše mi znači što je ona dala otkaz! To mi je onako najdraže i bio mi je jedan od glavnih ciljeva. Prvi korak ka ostvarenju nekog uspeha je to što mama više ne mora da radi i što mogu da pomažem svoju porodicu - ispričao je jednom prilikom mladi reper.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"Mama više ne mora da radi - dala je otkaz!" Seksi iz Crnog Ceraka otvorio dušu o porodici i finansijskom trijumfu!

Izvor: 24sedam.rs, 06.Apr.2023

Roditelji nisu znali koliko je popularan dok se zajedno nisu pojavili u javnosti

Nastavak na 24sedam.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.