MAJKA ANE ĆURČIĆ STIGLA U ŠIMANOVCE: Zajedno sa Acom Bulićem prvi put se oglasila za medije!

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jun.2023, 21:30

MAJKA ANE ĆURČIĆ STIGLA U ŠIMANOVCE: Zajedno sa Acom Bulićem prvi put se oglasila za medije!

Veliko finale je upravo počelo.

Majka Ane Ćurčić, Milunka Mila Ćurčić, pojavila se večeras u Šimanovcima, ruku pod ruku sa Draganom Acom Bulićem, kako bi pružila svojoj ćerki podršku na samom kraju rijalitija.

Kako je istakla, sve što je njena ćerka ispričala pred kamerama "Zadruge" je istina.

- Sve je istina, bilo je u odnosu sa Zvezdanom i nasilja, i fizičkog i psihičkog maltretiranja i stojim iza toga. Nema laži, nema prevare, ona >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se bori za pravdu. Očekujemo sve najbolje i podržavamo je svi. Ne mogu da kažem da li će pobediti, ali bih volela. Deca su prihvatila na kraju sve - rekla je Anina majka.

Šta je Aca Bulić imao da poruči svojoj bivšoj ljubavi pred finale, kao i da li planira da uđe u novi rijaliti koji je Željko Mitrović večeras najavio, pogledajte na snimku ispod:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.