MAJIN TRON JE NA DNU: Zvala Bilala da se mire, on obrisao pod njenim dostojanstvom i bacio ga u kantu

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jul.2023, 13:16

"MAJIN TRON JE NA DNU": Zvala Bilala da se mire, on obrisao pod njenim dostojanstvom i bacio ga u kantu

Direkt.

Nakon što je Maja Marinković javno objavila kontakt telefon Sanele Brajlović, majke Bilala Brajllovića, samo kako bi mu se osvetila zbog pokazivanja njenog broja u jednom video intervjuu, bivši učesnik šeste sezone "Zadruge" se oglasio u rastrojstvu.

Naime, Bilal se usnimio i objavio "stori" na društvenoj mreži Instagram, vidno uznemiren zbog poteza svoje bivše devojke, međutim, kako je istakao, odlučio je da se "ne spušta na njen nivo", te neće >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << otkrivati s kim je Maja imala "trojku", a zatim i obelodaniti njene gole fotografije.

- Da se oglasim još jednom, jer se moram sada oglastiti... Maja je objavila broj moje majke. Devojka očigledno ne zna normalno da raskine, odmah priča laži koje ja odmah demantujem, to je katastrofa šta ona radi! Ja njoj nikada nisam rekao onakve stvari, a onda ona zove one žene iz podrške, plače i govori im kako će ona sve demantovati ako ja odem do nje... Sad sam ja u čudnoj situaciji, ludim, ali odlučio sam neću toliko pasti kao što je ona pala, jer je njen "tron na dnu", kako ona kaže, ne želim to da radim. Ne želim da ulazim u situaciju da ja sad moram objaviti njene gole slike, reći s kim je imala trojke, reći sve što znam o njoj, pa i od njenih roditelja i onih ljudi tamo koje sluša... Ne, neću se baviti tim stvarima, hvala ti na svemu - istakao je Brajlović u svom obraćanju.

Pdosećamo, Bilal je raskinuo sa Majom jer ga je ona, navodno, prevarila sa Markom janjuševićem Janjušom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.