MAJIN PRIJATELJ OTKRIO MRAČNE TAJNE IZ VEZE SA BILALOM: On je nju zatvorio u njegovom gradu, ona ga je izdržavala

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Avg.2023, 16:04

MAJIN PRIJATELJ OTKRIO MRAČNE TAJNE IZ VEZE SA BILALOM: "On je nju zatvorio u njegovom gradu, ona ga je izdržavala"

Nema reči hvale za Brajlovića!

Bivši zadrugar, Boža Džons, otkrio je tajne pojedinih rijaliti učesnika. On se tokom intervjua osvrnuo i na svoj odnos sa Majom Marinković. Na samom startu Boža je otkrio da je priželjkivao Anastasiju Stanojević Palčicu u emisiji jer imaju sukob iz "Zadruge" koji još nisu rasčistili.

- Imamo mi neke stvari koje nismo rešili - rekao je Boža.

Boža se osvrnuo na odnos sa Majom i Takijem Marinkovićem.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
- Nas dvoje smo se skontali od samog starta i družili, i moram da kažem da se Maja samo sa mnom nije posvađala tamo nijednom, dok je sa svima imala bar neku raspravu. Kada sam izlazio ona mi je rekla da se javim Takiju, što sam ja i uradio. Nas dvojica smo krenuli da se družimo, da izlazimo, devojke, ovo ono, a i čekali Maju da izađe, kada se Zadruga završila, i kada je Maja izašla nastavili smo da se družimo. Moram priznati da mi je malo zasmetalo kada se pomirila sa Bilalom nakon Zadruge, jer svi znamo da taj lik nikad neće biti za Maju Marinković. Bilal nije za nju, on je jako kvaran i od samog starta je pikirao Maju Marinković. Iskoristio ju je, a ona se bila zaljubila. On je nju vređao, a znao je da će kroz Maju da dobije priču. Iako je ove godine ona bila najbolja od svih ranijih sezona, jedina greška joj je Bilal. On je nju zatvorio u njegovom gradu, a ona ga je izdržavala. Oni krenu u restoran sa njegovim prijateljima, bez para, a Maja plaća sve - rekao je Boža.

Kako gledaš na to što Bilal konstantno proziva Maju?

- On to radi da bi imao priču, preko Maje pravi karijeru, a i kome je interesantno kada je sve lepo.

A kako gledaš na to što je kod Cara i Aleks sve lepo?

Meni se Aleks svidela još pre dve godine, i ono dok je bilo sa Dejanom bilo je naslova Aleks i Boža Džons, a što se tiče Cara, pa mislim da je on osećao da će Aleks da pobedi pa joj se približio, a iskreno on će biti sa njom dokle god ima para. Parovi u Zadruzi su fejk, to se zna, pa Bilal je pričao Caru kako je Maja ku*va, a onda se ljubio sa njom, lik koji je nosio moje stvari, trenerke, majice, čarape. On i Filip Car su isti, mene je Car pljuvao a nije me ni upoznao, a pričao je o meni. Ljudi mnogo sebi daju za pravo, pogotovo taj Car i Bilal koji ne zna da se obuče kada izlazi sa Majom Marinković, a Maja ona se igra, pogotovom sa Zvezdanom.

Boža takođe smatra da je prijateljstvo Ane Ćurčić i Zorice Marković lažno:

- Setimo se onih ćoškova, to je fejk prijateljstvo. Zorica ispita Anu pa prenosi Mići, Miljanu Vračeviću. Ona kao uteši Anu, pa sve prenosi ostalima. Ja Zoricu cenim i poštujem, ali Ivan ima pravo za neke stvari, ja sam uvek cenio Ivana Marinkovića. Isto je to i sa Necem, polivao je Zoricu, a sada sedi sa njom i piše moja priajteljica, a njegov brat meni nije hteo da pruži ruku jer je on finalista, a njegov brat je superfinalista. Cela ta ekipa jeste protiv donjeg doma.

Mnogi sumnjaju da su tvoje emocije prema Maji ljubavne, a ne prijateljske?

Jeste meni Maja najlepša, ali mi se družimo, jeste ona lepa, moj tip devojke, ali nikada nisam pokušavao nešto više, meni je ona drugar i bolje da tako ostane.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.