MAJČINE SUZE SU NAJGORE! Oglasila se Ivana Vrbaški,  Ajdarpašiću je imala samo OVE reči da poruči!

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jul.2020, 21:39

"MAJČINE SUZE SU NAJGORE"! Oglasila se Ivana Vrbaški, Ajdarpašiću je imala samo OVE reči da poruči!

Kod njih nema mirnog perioda.

Mina Vrbaški i Mensur Ajdarpašić definitivno su najčudniji i najkomlikovaniji ljubavni par u Beloj kući. Oni su se pre nekoliko dana pomirili, na Minino insistiranje, a danas je došlo do nove drame.

Ona je shvatila da je Mensur ne poštuje, te je odlučila da ipak raskine s njim, što je kod Ajdarpašića izazvalo nalet gneva. On ju je vređao i psovao, a njegove izlive besa osetili su i drugi zadrugari.

Iako je do sada izbegavala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da se oglašava u medijima, Minina majka Ivana Vrbaški se ipak oglasila za domaće medije, te je priznala da je vidno razočarana, tužna i uzrujana.

- Sta reći... Ima Boga, kojeg on svaki dan psuje, pa će imati ćerku jednoga dana... To mu od srca želim! Majčine suze su najgore i to je sve što imam da kažem - rekla  je Ivana.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.