MAJA ZAVADILA CARA I ZVEZDANA! Slavnić popucao po svim šavovima zbog bivše, Filip udario opaku kontru

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Maj.2023, 19:35

MAJA ZAVADILA CARA I ZVEZDANA! Slavnić popucao po svim šavovima zbog bivše, Filip udario opaku kontru

Anđela Đuričić ne sluti da joj dečko sve vreme ratuje sa Carem zbog zadrugarke sa kojom ju je i prevario!

Zvezdan Slavnić i Filip Car su, odmah nakon Filipove radio-emisije, otišli u rehab, kako bi stavili sve karte na sto i razjasnili svoj sukob.

Kako se čini, Maja Marinković glavni je razlog njihove netrpeljivosti.

Jedan drugom su prebacivali odnos sa Majom, a istovremeno su obojica pokušavala da se ograde od nje.

- >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Je l' te juče poremetilo što se Anđela svađala s Majom? Ne bi te poremetilo da nisi uradio to s Majom što jesi - rekao je Car

- Ne, nego dok je meni loše, ona nalazi vremana da se svađa - dodao je Zvezdan.

- Moja majka se krstila zbog onoga što sam ja radio. Moji prijatelji su bili zgoreženi jer sam bio s Majom Marinković - rekao je Car.

- Ti se meni nisi predstavio kao drug. Bio si okej sa mnom, dok nisin video da se nešto s njom(Majom) dešava, jer si mislio da ja to radim u inat tebi - kazao je Zvezdan.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.