MAJA ZAPEVALA JANJUŠU! Car je napao - izludeo od LJUBOMORE, izneo ogavne PRETNJE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Dec.2021, 05:42

MAJA ZAPEVALA JANJUŠU! Car je napao - izludeo od LJUBOMORE, izneo ogavne PRETNJE!

Burno pred žurku!

Veliki šef je zadrugarima pustio muziku kako bi se lakše razbudili i spremili za žurku koja sledi. U jednom trenutku je bila puštena pesma "Favorito" koja je inače bila "himna" Maje Marinković i Marka Janjuševića Janjuša koji su u prethodnoj sezoni imali jako burnu ljubavnu vezu koja se završila Majinim abortusom. Marinkovićeva čim je čula prve tonove ove pesme odmah je počela da peva, a njen sadašnji dečko Filip Car joj je odmah uputio ljute poglede >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i u prolazi oštro zapretio:

- Je*aću ti ja mama u pi*ku - rekao joj je Car.

- Kome ćeš ti je*ati - odgovorila mu je Maja koja je nastavila sa šminkanjem.

Kako je sve izgledalo, pogledajte u nastavku:

Zadruga 5 - Car zapretio Maji jer peva pesmu koja je bila njen i Janjuševa himna - 30.11.2021. pic.twitter.com/Q8v4MGAj2E

— Zadruga Official (@ZadrugaOfficial) November 30, 2021

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.