MAJA VIŠE NE POSTOJI: Zvezdan zaurlao - Marinkovića u dubokom očaju zbog nove istine koja trese Zadrugu

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Apr.2023, 07:44

"MAJA VIŠE NE POSTOJI": Zvezdan zaurlao - Marinkovića u dubokom očaju zbog nove istine koja trese Zadrugu

Nije joj milo.

Marija Kulić pokušavala je da izvuče od Maje Marinković i Zvezdana Slavnića zašto svoj odnos ne ozvaniče u pravu ljubavnu vezu.

- Niko njemu ne traži ozbiljnu vezu, ali meni se tu nešto kosi - rekla je Maja.

- Ja kad bih rekao da mi je to devojka moram drugačije da se ponašam, a onda ću i od nje da tražim da se ponaša drugačije. Ne bih joj davao da ustaje i da se svađa, a onda Maja više ne postoji. Ja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ovde ne želim da toga dolazi. Nežu da štelujem devojku koja je ovde izgradila svoj imidž - govorio je Zvezdan.

- To je razlog da ne ozvaničiš vezu? - pitala je Marija.

- On bi da se ti zaljubiš u njega - rekla je Marija.

- Da, on je kontradiktoran za neke stvari. Nisam se ja zaljubila - pričala je Marinkovićeva.

- Mi nemamo perspektivu za nešto ozbiljno. Ja ću sa njom napolju da ostanem prijatelj, kako god da se raziđemo. Ti mene ne možeš da proceniš, pa ti je to malo teže. Ako možemo da bude prijatelji super, ako ne j*biga. Pogrešno je shvatila moja pitanja, misli da su tajne šifre i neki momenti, ali okej dugo je u rijalitiju. Ona ne treba da izvlači između redova, može da kaže da li me je zgotivila ili želi da mi jaše na onoj stvari, ne znam št aje teškoreći. Kad je ona mene pitala ja sam i rekao da uživam i da mi je mnogo lepo - dodao je Zvezdan.

- Dok je Zvezdan pričao o ovome Maja je sve vreme gunđala i negodovala, a po svemu sudeći niti joj prija ova priča, niti veruje da će on tek tako završiti sa njom.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.