Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Okt.2023, 19:09

MAJA ŠETA NOVU ZADNJICU I OBRAĆA SE JANJUŠU I CARU? Poruka će da zatrese Belu kuću kad budu saznali! (FOTO)

Kao i obično, izaziva pažnju!

Vatrena crnka i nekadašnja učesnica rijalitija "Zadruga" Maja Marinković, nedavno je javnosti predstavila svoju novu zadnjicu, budući da se podvrgla izrazito rizičnom uvećanju gluteusa. Kako i sama kaže, nije želela da pretera, već da se zategne i podigne zadnjicu koja joj je i ranije bila izrazito upečatljiva.

No, ono što je tema ovog članka, svakako je ono što je Marinkovićeva podelila na svom Instagram >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << profilu, a tiče se upravo famoznog zahvata. Ipak, pažnju skreće, a ujedno i otvara nova pitanja muzika koja je pratila snimak. Kome li je upućeno i da li je ikome?

Maja je podelila video snimak na kom se vidi kako zanosno i zavodljivo šeta u krajnje izazovnoj kombinaciji.

Iako odevena od glave do pete u leopard kombinezon, sa visokim potpeticama, uspela je opet da privuče ogromnu pažnju kada su blicevi aparata okupljenih fotografa uspeli da otkriju sve ono što je naizgled bilo prekriveno. Zanosne obline, duga kosa, a u prvom planu nova zadnjica. Malo je reći da su svim okupljenim ljudima vilice pale, kako bi se to reklo u žargonu.

No, numera koja prati rils snimak koji je Maja podelila u vidu Instagram storija je trenutni hit pevačice Milice Pavlović - Kučketina. Tekst ove numere, možda bi mogao biti posvećen nekom njenom bivšem dečku, jer odmah su krenule spekulacije da se baš odnosilo na Filipa Cara.

- Da li bi plakao, ode ti ribetina? Ili bi slavio, pukla je kučektina! Da li bi prizano koliko si me voleo? Slobodno laži, ma važi! - glasio je refren pomenute kompozicije.

Osnovano bi se moglo zaključiti da je ovo posvetila nekom bivšem partneru, da li Janjušu ili Caru, to je sad na javnosti da nagađa, budući da Maja nije potvrdila ove sumnje. A kako Marinkovićeva šeta svoju novu zadnjicu, pogledajte u narednom video zapisu.

A post shared by 𝗠𝗮𝘁𝗶𝗷𝗮 𝗥𝗮𝗱𝘂𝗹𝗼𝘃𝗶𝗰 (@maki.kingofhair)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.