MAJA SE NADALA DA ĆE BITI NA ALEKSANDRINOM MESTU! Marinkovićeva provaljena Vidi se tuga na njenom licu zbog veridbe

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jun.2023, 08:17

"MAJA SE NADALA DA ĆE BITI NA ALEKSANDRINOM MESTU!" Marinkovićeva provaljena "Vidi se tuga na njenom licu zbog veridbe"

Ne može da sakrije!

Protekle noći održana je još jedna emisija "Finalno izbacivanje iz Zadruge".

U studiju kod Dušice Jakovljević bili su stari zadrugari koji su sumirali utiske aktuelnih učesnika, dok je Darko Tanasijević dovodio zadrugare u Šiša bar na intervjue.

Sledeći je bio Neca Lazić, koji je govorio o sukobima sa bratom Pecom, pa se osvrnuo i na Anu Ćurčić.

- Pecu je povredio moje reči, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << on je meni kao zamerio što ću da ispadnem ovakav, onakav, a ne želim da mi budemo rivali. On i ja se razumemo, ali ja smatram da moram da prokomentarišem - rekao je Neca.

- Donji dom je i dalje toliko nabirijan, i deluju nesrećni. Oni su popularna grupa tinejdžera, a to nije lepo. - dodao je Neca.

- Mislim da je Ivan lik koji sa četrdeset i kusur godina da se onako ponaša, a ja sam morao da se distanciram od Ane zbog komentarisanja. Ivan je jedan od glavnih likova koji se meša u sve - dodao je Neca.

- Maji se vidi tuga, ona se nadala da bude na Aleksandrinom mestu, Aleks ie pala na njegov šarm - dodao je Neca.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.