MAJA PREBILA BILALA?! Brajlović zbog napada ljubomore pobegao! Evo gde se krio 2 dana - Reagovao i Taki!

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jul.2023, 10:47

MAJA PREBILA BILALA?! Brajlović zbog napada ljubomore pobegao! Evo gde se krio 2 dana - Reagovao i Taki!

Marinkovićevoj pao mrak na oči zbog jedne stvari.

Maja Marinković i Bilal Brajlović održavaju svoju vezu nakon što se "Zadruga 6" završila, ali čini se da im nikako ne cvetaju ruže.

Da je tako, dokazali su i pre nekoliko noći kada je starleta gostovala u emisiji "Narod pita" gde se Bilal uključio u program telefonskim putem, a onda su se žestoko posvađali, pa je Marinkovićeva čak napustila emisiju.

Međutim, kako "Star" piše, njihov >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << odnos je još gori otkako su se vratili u Beograd iz Sarajeva. Prema pisanjima pomenutog medija, njih dvoje su imali ozbiljnu svađu, koja je navodno eskalirala do fizičkog okršaja!

Navodno, nakon što je Maja nasrnula na Bilala, on je pobegao od nje, i nije dolazio puna dva dana. Spekuliše se da je Maja nasrnula na svog dečka jer je navodno flertovao ispred nje sa drugom devojkom u jednom kafiću, pa je Marinkovićeva napravila pravu dramu.

Brajlović se nakon haosa navodno dva dana krio u hotelu, da bi se javio tek kada ga je Majin otac Taki pozvao i pitao ga šta se dešava.

- Maja i Bilal su bili u nekom kafiću preko dana i za susednim stolom su sedele neke devojke koje su ih pitale da li mogu da se footgrafišu sa njima. Sve je bilo u najboljem redu dok u nekom trenutku Maja nije promenila izraz lica i rekla Bilalu da krenu u stan. Kada su stigli ona je napravila haos, gađala ga je jastucima, čašom, nasrtala na njega... On je pitao šta se desilo i zašto je poludela, da bi mu ona rekla da je sve videla i da nju niko ne može praviti budalom. Da sumnja da je on sa jednom od devojaka koje su se sa njima slikale bio i da nju ne pravi budalom - kaže izvor i dodaje:

- Bilal je bio šokiran, gurnuo je na krevet i istrčao iz stana. Zvao je drugare i sve im ispričao, pa je na dva dana uzeo hotel da ga Maja ne bi našla. Ona je nakon dva dana kako se on uopšte nije javljao i nije znala gde je, nazvala Takija i rekla mu da dođe po nju. Onda je Taki zvao Bilala da vidi šta se dešava. Zamolio ga je da ode u stan kod Maje i da se pomire, da ne bije on put do Sarajeve za džabe. Tako je i bilo. Bilal je Maji rekao da ako se slična situaija ponovi završavaju zauvek- završava izvor za "Star".

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.