MAJA PIKIRALA ZVEZDANA PRE ZADRUGE! Isplivale informacije iz spoljnog sveta, ovo je plan Marinkovićeve (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Apr.2023, 00:06

MAJA PIKIRALA ZVEZDANA PRE ZADRUGE! Isplivale informacije iz spoljnog sveta, ovo je plan Marinkovićeve (VIDEO)

Otkrivena prava istina.

Voditelj Ognjen Amidžić je u novom izdanju emisije "Amidži šou" ugostio pevača Slobu VasićaDarka Lazića, pevačicu Nadeždu Biljić, bivšeg zadrugara Frana Pujasa i starletu Tijanu Ajfon.

Voditelj je na samom startu porazgovarao sa Tijanom o Maji Marinković, njenoj drugarici, i njenom odnosu sa Zvezdanom Slavnićem u "Zadruzi" o kom bruji region.

- To je Maja, šta >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << smo očekivali?! Nisam je savetovala, ne podržavam, ne znam koliko mi je telefon zvonio kao da sam je rodila. Moj dečko i ja se sprdamo kao da nam je ćerka. Da je napolju možda bi bila sa više njih, to je samo zato što je pred kamerama, zato svi i komentarišu. Mlada je i slobodna. To je on kriv, on je prevario, ona može da radi šta hoće - rekla je Tijana.

- Je l' može neko Maji da odoli - pitao je Ognjen.

- Maja je samo dokazala da može da ima sve što poželi. Ja to ne podržavam kao njena drugarica, kada izađe razgovaraćemo, ali svakako su svi živi i zdravi. Kada su trebali da uđu, ona je meni rekla: "Ko je Zvezdan", ja ukucam i kažem joj: "Ko je ovaj deda?". Tada sam pravi put čula za Zvezdana, ali mislim da nije njen tip, zatvoreni je to prostor, zaljubiš se u drvo - rekla je Tijana.

- Dosta mi je moje muke, još treba njih da gledam. Sada žena brani njega od ljubavnice. Klasika, šta?! Sad se kao zaljubio, pa se zaljubio u Maju, sad ćemo da vidimo da li će da se zaljubi u treću ili će da se vrati ženi. Sve je moguće, ali nemam pojma - rekla je Nadežda.

Detaljnije u videu ispod.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.